Massasje stavanger thai spa stavanger

massasje stavanger thai spa stavanger

Erotisk massasje bergen thai massasje oslo skippergata

Når resultatet foreligger blir det en veiledningstime i klinikken med sykepleier. Dette er den raskeste veien til en smalere kropp! Du er garantert å miste 15 cm! Bestill i dag, kun kr ,- for 3 behandlinger. Du kan bestill via vår nettside eller kom innom klinikken vår. Gravidmassasje er en massasje tilpasset den gravide — mye drenasje og avspenning av muskulatur. Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende, men i et team i en godt etablert klinikk. Løkkeveien 35 Stavanger.

Velkommen Stavanger Spa Clinique ble startet i Vi vil guide deg når du trenger råd og gir deg ro når du trenger å slappe av. Vi tilbyr Stavanger spa Clinique tilbyr alt innen hudpleie, medisinske hudbehandlinger, kroppsbehandlinger, ulike typer massasje, manicure, pedicure, figurforming juvederm, spapakker og div. Gled noen Hos Stavanger Spa Clinique tilbyr vi gavekort i alle prisklasser og til alle våre behandlinger.

Kontakt oss for en konsultasjon. Denne massasjen kan benyttes helt fram til fødsel. Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille time. Tenker du på å drive for deg selv?

For mer informasjon ta kontakt med Siv-Åse Rønning på nummer 14 Økt sirkulasjon i hele kroppen gir mer energi, og en generell forbedring av helsen. Varmen som lavasteinene avgir er også svært behagelig, og trenger dypt inn i kroppen.

Behandlingen har svært god virkning på blant annet leddgikt, ryggsmerter, søvnproblemer og problemer relatert til blodsirkulasjon. Massasjen med lavasteiner er en eldgammel terapiform som har eksistert siden f. Over hele kloden, i mange ulike kulturer, har healere tradisjonelt brukt flate steiner hentet fra elver, varmet dem opp, pakket den inn i klede og plassert på kroppen til klienten.

Dette er en lettere form for massasje. Utvalgte naturlige oljer og aromaoljer varmes, og du får en mild massasje fra tærne til hodet. Massasjen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice. Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android. Vilkår Dealen kan brukes t.


massasje stavanger thai spa stavanger

Innen figurforming kan vi tilby deg det du trenger for å få en kropp du er mer fornøyd med. Vi har en bred maskinpark innen det nyeste på markedet.

Sammen finner vi et opplegg skreddersydd deg og ditt behov. Hos Stavanger Spa Clinique tilbyr vi gavekort i alle prisklasser og til alle våre behandlinger. Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med et gavekort hos oss. Bestill via vår nettside eller kom innom klinikken vår. Visste du også at 3av 4 som testes med yorktest merker bedring på sine symtomer etter 3 uker med anbefalt kostendring.

Testen koster kr — sendes til analyse til York i England. Når resultatet foreligger blir det en veiledningstime i klinikken med sykepleier. Dette er den raskeste veien til en smalere kropp!

Du er garantert å miste 15 cm! Bestill i dag, kun kr ,- for 3 behandlinger. Du kan bestill via vår nettside eller kom innom klinikken vår. Gravidmassasje er en massasje tilpasset den gravide — mye drenasje og avspenning av muskulatur. Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende, men i et team i en godt etablert klinikk. Løkkeveien 35 Stavanger. Velkommen Stavanger Spa Clinique ble startet i Damene er profesjonelle og søte. Massasjen var avslappende og grundig på samme tid.

Massasje er avslappende og komme inn i noen muskler jeg ikke visste nødvendig oppmerksomhet. Sannsynligvis en av de beste massasjer jeg noensinne har gjort. Dyp Vevsmassasje Det brukes til å frigjøre kronisk muskelspenning og oppbrudd arrvev gjennom langsommere slag og mer direkte dypt trykk av friksjon påført over muskelkornet kryssfiber.

Aromaterapi Massasje En luksuriøs blanding av lange avslappende slag og essensielle oljer, som har ulike spesialiserte effekter på kropp og sinn, gjennom hud og innånding. Thai Fotmassasje En gammel massasje teknikk ved hjelp av akupressur på reflekspunkter plassert på føttene, som korresponderer med bestemte kjertler, organer og alle store kroppsdeler.

Nakke og Bakmassasje Denne rush-times snapshot massasje er designet for å løsne stivhet og stress av musklene i bestemte områder av rygg, skuldre og nakke. Hva Våre Glade Kunder Sier. Traditional Thai Masassje Grunnleggeren av thailandsk massasje og medisin er sies å ha vært Shivago Komarpaj Jīvaka Komarabhācca , som sies i Pāli buddhistiske kanon for å ha vært Buddhas lege for over år siden.

Han er kjent i gamle dokumenter for hans ekstraordinære medisinske ferdigheter, hans kunnskap om urtemedisin, og for å ha behandlet viktige mennesker i hans dag, inkludert Buddha selv. Faktisk er thailandsk massasjers historie mer kompleks enn denne forklaringen til en enkelt grunnlegger vil foreslå. Thai massasje, som Thai tradisjonell medisin TTM generelt, er en kombinasjon av påvirkninger fra indiske, kinesiske, sørøstasiatiske kultursfærer og tradisjoner for medisin, og kunsten som den praktiseres i dag, er sannsynligvis et produkt av en

..